Carrièreswitch

In de zorg is voor veel mensen een passende baan te vinden. Ook als je nog niet eerder in de zorg gewerkt hebt is een Carrièreswitch mogelijk. Het allerbelangrijkste is je motivatie. Een overstap naar de zorg is namelijk best pittig. Je gaat een nieuw vak leren en dat kost tijd en energie. Heb je de juiste motivatie en inzet, dan werk je aan een mooie toekomst. Je krijgt gegarandeerd een baan die jou veel voldoening gaat geven!
Zorggroep Apeldoorn is op zoek naar gemotiveerde en flexibele zij-instromers. Mensen die hun gevoel volgen, willen werken en leren in de zorg en zich met hart en ziel inzetten voor onze cliënten.

Wij helpen je met een passende opleiding

Als je een carrièreswitch wilt maken, helpen wij je met het vinden van een passende opleiding. De opleiding die je gaat volgen is afhankelijk van je vooropleiding en je ambitie. Je kunt instromen op MBO 2-niveau tot HBO-niveau. Samen kijken we welke opleiding je wilt gaan volgen. Natuurlijk betalen wij je opleiding.

Voor het eerstvolgende instroommoment,  in februari 2020, hebben wij helaas geen openstaande plekken meer. Begin 2020 geven we weer de mogelijkheid om te solliciteren voor een carrièreswitch. Er wordt dan een sollicitatieformulier gepubliceerd op deze pagina.

Je krijgt direct een contract

De meeste zij-instromers moeten weer terug de schoolbanken in. Je gaat bijvoorbeeld een BBL-traject volgen op het ROC of duaal studeren aan het HBO.
In de meeste gevallen ga je 1 dag per week naar school en werk je daarnaast tussen 16 en 32 uur per week. Uiteraard krijg je tijdens je opleiding de juiste begeleiding op de werkplek. Je ontvangt salaris en krijgt voor de duur van je opleiding direct een contract.

"De zorg is echt heel anders dan mensen vaak voor ogen hebben"

Lees het verhaal van Hester

Ontdek je mogelijkheden

Binnen Zorggroep Apeldoorn ga je tijdens je opleiding aan de slag op verschillende leerwerkplekken. Zo doe je brede ervaring op en ervaar je wat het beste bij je past. Of je ontdekt misschien dat je nog verder wilt studeren om door te kunnen groeien. Mogelijkheden genoeg!

Terug in de zorg

Heb je al eerder in de zorg gewerkt en wil je terugkeren? Wij komen graag in contact met herintreders. Geen probleem als je niet meer bekwaam bent. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk weer bekwaam wordt. Je kunt direct weer aan de slag!

Plan een meeloopdag

Twijfel je of de zorg iets voor je is? Je kunt bij ons altijd een dag meelopen in een van onze locaties. Neem contact op met de afdeling P&O via solliciteren@zgapeldoorn.nl of bel met 055 549 51 45.