Werken in de flexpool

Flexibel werken bij Zorggroep Apeldoorn

Door steeds het nieuwe te ontdekken door de verschillende doelgroepen binnen de organisatie, geeft mij dit ontzettend veel werkuitdaging. Karlijn Booij Liewes, Verzorgende IG.

 

Ben je gediplomeerd Helpende of Verzorgende IG en wil je van flexibel werken? Ga aan de slag als flexwerker. Bepaal zelf de locatie en de uren waarop je werkt en de doelgroep waarvoor jij je wilt inzetten. Vanuit de flexpool kun je kiezen uit 19 verschillende locaties en 25 afdelingen.

In de flexpool plan je zelf je diensten in

Je bepaalt dus zelf wanneer je werkt. Ideaal als je:

  • Tijdens schooltijd van je kinderen aan de slag wilt
  • Wilt herintreden omdat je kinderen uitvliegen. In de flexpool herontdek je waar je hart ligt!
  • Net klaar bent met de opleiding verzorgende IG of helpende
  • Bij elke doelgroep een kijkje wilt nemen om te ontdekken wat het beste bij je past

Deel ervaringen met je collega-flexkrachten

In de flexpool van Zorggroep Apeldoorn sta je er zeker niet alleen voor. Je maakt onderdeel uit van de groep flexkrachten waar je ook geborgenheid vindt. Je hebt regelmatig contact met je coördinator en kunt altijd bij hem/haar terecht met vragen. Wij vinden het belangrijk dat je goed en professioneel kunt werken en organiseren daarom geregeld leerzame themabijeenkomsten waar je jouw collega-flexkrachten ontmoet en jouw ervaringen kunt delen. Hier vind je een combinatie van gezelligheid en scholing. Wil je je verder bekwamen? Dan zoeken wij samen naar de mogelijkheden.

“Werken bij de flex is voor mij heel afwisselend, omdat geen werkweek hetzelfde is. De flexpool geeft mij de mogelijkheid om zelf mijn werkdagen/tijden in te plannen wat voor mij voor een goede privè balans zorgt.” Karlijn Booij Liewes, Verzorgende IG.

Detachering of ad hoc

Je kunt zowel voor langere tijd op een afdeling worden gedetacheerd of van afdeling naar afdeling ‘hoppen’. Je krijgt alle kans om je verder te ontwikkelen.
En heb je genoeg van het flexwerken of heb je ergens je draai helemaal gevonden? Dan kun je meestal doorstromen naar een vaste afdeling.

Solliciteer voor de flexpool!

> Verpleegkundige
> Schoonmaak
> Helpende

Ik bepaal zelf waar en wanneer ik werk

Lees het verhaal van Nel