Wat bieden wij?

Plezier in je werk is het allerbelangrijkste. Want alleen als je het naar je zin hebt, kun je je met hart en ziel inzetten voor onze cliënten. Daarom maken wij de voorwaarden voor jou zo optimaal mogelijk. Waarbij we veel aandacht hebben voor een goede balans tussen je werk en je privéleven.

Opleidingen en loopbaan

Jouw ambities bepalen hoe jouw loopbaan er binnen onze zorggroep uit ziet. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke groei. Misschien wil je je specialiseren, of wil je een stapje hogerop. Je kunt tijdens je loopbaan voor verschillende doelgroepen werken, of op verschillende locaties. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Zo bieden we je volop kansen om opleidingen te volgen. Opleidingen, gerelateerd aan je werk, krijg je altijd 100% vergoed.

Ruimte voor de professional

Goede zorg voor onze cliënten, dat is onze prioriteit. Dat kunnen we alleen doen met de juiste professionals die de ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn. Jij wordt als professional gehoord in onze organisatie. Jouw mening telt en je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij Zorggroep Apeldoorn krijg je in de meeste gevallen direct een contract. Ook als je nog in opleiding bent. Je kunt rekenen op goede voorwaarden via de CAO voor Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg. Verder is je pensioen goed geregeld, ontvang je een eindejaarsuitkering en kun je gebruik maken van collectieve verzekeringen. Ook werken we met een meerkeuzesysteem met daarin o.a. een fietsplan.

Werken in de zorg

Wil je bij ons werken in de zorg? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Heb jij interesse in psychogeriatrische zorg (PG), somatiek, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), eerstelijnsverblijf (ELV), extramurale zorg of een andere doelgroep? Neem dan met ons contact op zodat we samen kunnen kijken welke locatie en afdeling het beste bij jou past.

Om een beeld te krijgen op wat voor soort afdeling je het beste past, willen we je in ieder geval een beeld geven van een psychogeriatrische en somatische afdeling. Deze twee doelgroepen vormen namelijk een groot deel van onze cliëntenpopulatie.

Wanneer je bij ons gaat werken op een somatisch afdeling krijg je te maken met complexe zorg. Als werknemer op een somatische afdeling wordt er een beroep gedaan op je kennis en kunde. De vraag achter de vraag achterhalen is soms van groter belang dan het bestrijden van symptomen.

Wil je bij ons werken op een PG afdeling? Dan worden er andere dingen van je gevraagd. Werken in de PG vraagt namelijk om andere competenties. Zo weet jij op een passende manier contact te maken door je in te leven in de cliënten. Naasten en mantelzorgers hebben hierin ook een belangrijke rol. Zij kunnen jou veel vertellen over de levensgeschiedenis van de cliënt, waardoor je de cliënt sneller leert kennen en zodoende de zorg hierop kunt afstemmen.