Vacatures Verzorgende

Samenwerken aan toekomstbestendige complexe zorg binnen onze dynamische en collegiale teams bij Zorggroep Apeldoorn?

Samen met 1.600 collega’s en een groot aantal vrijwilligers bieden wij de beste zorg voor onze bewoners. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten.

Bij Zorggroep Apeldoorn zetten we ons in voor kwalitatieve zorg in een warme, huiselijke omgeving. Als Verzorgende IG speel je een sleutelrol in het bieden van persoonlijke en afgestemde zorg aan onze cliënten. Dankzij onze diverse locaties, zoals het historische St. Peter, het moderne Tullekensmolen, en de levendige Heerenhof, is elke dag gevuld met nieuwe kansen en uitdagingen.

Zorggroep Apeldoorn is in beweging. Wij bouwen aan een toekomstbestendige organisatie die past bij onze visie;  ‘samen zorgen’. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënt de zorg krijgt die bij hem/haar past. Zorgen doen we samen: cliënt, naasten en het zorgteam.

Wat past bij jou?

Bij Zorggroep Apeldoorn staat de medewerker op één! We vinden aandacht voor onze medewerkers belangrijk, we zien jou. We stimuleren jouw professionele ontwikkeling, je hebt invloed op jouw rooster en uren en we benutten jouw kwaliteiten en werk waar je voor opgeleid bent.

Je komt te werken in een dynamisch team waar collegialiteit en professionaliteit hand in hand gaan. Elk van onze unieke locaties heeft zijn eigen karakter, wat jou de kans geeft om te ontdekken wat het beste bij jou past. Daarnaast ondersteunen wij je professionele ontwikkeling met een scala aan opleidingen en cursussen.

Jouw rol

Als Verzorgende IG ben je van grote betekenis voor de cliënten, hun naasten, en je collega’s. Je zorgt voor een optimaal leef- en werkklimaat binnen jouw afdeling. Wij waarderen jouw initiatief in het meedenken over nieuwe ontwikkelingen zoals familieparticipatie en moedigen je aan om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Samen streven wij naar het verlenen van toekomstbestendige, complexe zorg.

Kom bij ons werken en ervaar dagelijks de voldoening van zinvol werk. Solliciteer nu bij Zorggroep Apeldoorn en maak het verschil in het leven van onze cliënten!

Wil je eerst eens kennismaken met de afdeling? Ook dat kan, bel 088 1452 114 of mail.