Werken & leren

Wil je leren en werken in de zorg combineren? Binnen Zorggroep Apeldoorn heb je volop mogelijkheden!

Zo zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde kandidaten die een BBL-opleiding in de zorg of een HBO-studie (duaal) willen volgen. Tijdens je opleiding ben je werkzaam bij Zorggroep Apeldoorn en ga je gemiddeld 1 dag in de week naar school. Je gaat werken & leren in de zorg op verschillende locaties en afdelingen. Je krijgt direct een contract en salaris.

Je begeleiding is goed geregeld

Tijdens je opleiding werk je onder begeleiding. Je krijgt twee vaste begeleiders die jou het vak aanleren. Maar natuurlijk kun je altijd terecht bij andere collega’s als je vragen hebt. Afhankelijk van wat je zelf aankunt, ga je steeds meer zelfstandig aan het werk.

Leerzame stages

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage in de zorg? Wij bieden stages voor verschillende opleidingen en proberen altijd een geschikte plek voor je te vinden.

 • Stage vanuit HBO, beroepsopleidende leerweg (BOL) of VMBO
  Zoek je een geschikte plek voor een oriëntatiestage of stage voor een langere periode? Informeer eens naar de mogelijkheden!
 • Stage op een leerafdeling
  Steeds meer afdelingen binnen Zorggroep Apeldoorn hebben een leerafdeling. Op een leerafdeling ga je zelfstandig aan het werk (uiteraard wel onder supervisie). Je krijgt meteen verantwoordelijkheden en gaat als volwaardig teamlid aan de slag. Hierdoor ervaar je goed hoe het dagelijks werken in de zorg is.
  Stage op een leerafdeling is geschikt als je een MBO 3-opleiding of hoger volgt en al stage-ervaring hebt.
 • Maatschappelijke stage
  Zit je op de middelbare school en ben je op zoek naar een zinvolle maatschappelijke stage? In onze organisatie is altijd wel leuk en zinvol werk te doen. Onze cliënten zijn je dankbaar!
  Kijk op www.apeldoornpaktaan.nl, daar vind je alle mogelijkheden voor maatschappelijke stage.

Vaak lopen de contacten over stages via je school. Informeer dus bij je school of ze al contact hebben met Zorggroep Apeldoorn.
Zo niet, neem dan zelf contact met ons op!